Cunoscuta interpretă originară din R. Moldova, Irina Rimeș, a cântat  în weekend la o petrecere privată, unde pe lângă melodiile din propriul playlist, a interpretat și cântece din repertoriul artiștilor celebri.

Printre cele mai apreciate melodii ale serii a fost „De-ai fi tu salcie la mal”, unde artista a fost acompaniată de Adrian Minune, scrie Libertatea.ro.

Duetul nu doar că a făcut deliciul publicului prezent la eveniment, dar toți s-au îngrămădit să-i dea bani Irinei pentru prestație, obicei care se întâmplă la nunțile cu lăutari. Deși Adrian Minune a avut o contribuție serioasă la interpretarea piesei, cântărețul a refuzat categoric banii, redirecționându-i pe toți către Irina Rimeș.

Dacă la început artista s-a arătat ceva mai timidă, spre finalul interpretării, Irina cânta cu banii în mână. La final a încercat să refuze bancnotele care continuau să vină din toate părțile, însă oaspeții evenimentului au insistat până când artista a acceptat să ia banii.

Un scurt video surprins la eveniment îl puteți urmări AICI

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!