/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Mai mulți internauți, dezamăgiți și cu gândul la plecare, după ce Guvernul Sandu a fost demis

missing
12 noiembrie 2019, ora 15:21

După ce Guvernul Sandu a fost demis, mai mulți internauți au scris pe paginile lor de Facebook că sunt dezamăgiți de decizia luată de socialiști și democrați și că sunt cu gândul de a lua calea străinătății.

Unii dintre ei au precizat că au avut multe „tentative” de a pleca din țară, însă de fiecare dată „a jucat un rol destul de important schimbarea guvernării și speranța că în sfârșit va fi mai bine”.

Pentru mine a jucat un rol destul de important schimbarea guvernării și speranța că în sfârșit va fi mai bine în această țară. Aici în Moldova eu nu pot să le asigur o educație de calitate, un sistem de sănătate bun, în care copilul meu să nu stea în rând la urgență 2 ore cu obrazul și buza ruptă sângerând, pentru că seara există doar un singur chirurg de serviciu în toată zona de centru a Republicii Moldova pentru intervenții chirurgicale în zona feței la copii.

Am început să scriu această postare pentru că sunt dezamăgit, obosit și frustrat. De 3 ori am scris și am șters… Am șters pentru că erau gânduri negative.

Însă NU! Eu încă mai am puteri să lupt și să contribui la schimbarea spre bine a țării. Știu că e posibil. Exemple de state în care s-a reușit avem destule. Eu vreau să trăiesc aici, într-o țară în care corupția dispare, educația prin violență se pedepsește, șmecherii nu fură din bugetul de stat și nu vin în funcții de conducere pentru a-și proteja afacerile și veniturile dubioase, drepturile omului sunt respectate iar oamenii în sfârșit vor începe să zâmbească și să-ți răspundă la “bună ziua” tot cu “bună ziua”, fără a fi mâhniți din cauza sărăciei, corupției și permanentei concurențe între ei” a scris Ion Andronache pe pagina sa de Facebook.

Captură foto: Facebook/ Ion Popa

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram