Partidul Socialiștilor ar fi gata să formeze o alianță cu Partidul Democrat, iar Igor Dodon ar fi purtat discuții mai demult la acest subiect cu deputații democrați, susține Maia Sandu.

Prim-ministra nu se arată surprinsă de această întorsătură a socialiștilor și spune că „asistăm la formarea unei coaliții PSRM-PD”, lucru firesc pentru Igor Dodon, care ar purta negocieri și mai dubioase cu diverși funcționari și oameni ai legii pe care vrea să-i racoleze în tabăra socialiștilor.

Igor Dodon discută cu judecători corupți din sistem, procurori corupți și le promite protecție, cu oameni din alte instituții ale statului, din instituții de reglementare, pentru a-i putea atrage și folosi. Nu m-aș mira să ducă asemenea discuții și cu oameni din Partidul Democrat”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei ediții speciale la „Moldova 1”.

Astăzi, la ședința Parlamentului, planificată pentru ora 10:00, urmează a fi dezbătută moțiunea de cenzură înaintată de socialiști împotriva Guvernului Sandu. Pentru a putea demite Cabinetul de miniștri,  socialiștii mizează pe voturile deputaților democrați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!