/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Maia Sandu îl acuză pe Igor Dodon: „Discută cu judecători și procurori corupți și le promite protecție”  

missing
12 noiembrie 2019, ora 06:45

Partidul Socialiștilor ar fi gata să formeze o alianță cu Partidul Democrat, iar Igor Dodon ar fi purtat discuții mai demult la acest subiect cu deputații democrați, susține Maia Sandu.

Prim-ministra nu se arată surprinsă de această întorsătură a socialiștilor și spune că „asistăm la formarea unei coaliții PSRM-PD”, lucru firesc pentru Igor Dodon, care ar purta negocieri și mai dubioase cu diverși funcționari și oameni ai legii pe care vrea să-i racoleze în tabăra socialiștilor.

Igor Dodon discută cu judecători corupți din sistem, procurori corupți și le promite protecție, cu oameni din alte instituții ale statului, din instituții de reglementare, pentru a-i putea atrage și folosi. Nu m-aș mira să ducă asemenea discuții și cu oameni din Partidul Democrat”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei ediții speciale la „Moldova 1”.

Astăzi, la ședința Parlamentului, planificată pentru ora 10:00, urmează a fi dezbătută moțiunea de cenzură înaintată de socialiști împotriva Guvernului Sandu. Pentru a putea demite Cabinetul de miniștri,  socialiștii mizează pe voturile deputaților democrați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram