/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Moldovean reținut în România. A trecut înot Prutul cu scopul de a ajunge ilegal în Germania

missing
12 noiembrie 2019, ora 17:50

Un bărbat din R. Moldova a fost reținut de poliţiştii de frontieră români din cadrul Sectorului de Poliţie Berezeni, în timp ce încerca să intre ilegal în România, trecând  înot râul Prut.

Bărbatul a fost observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea malului râului Prut, pe raza localităţii de frontieră Condrea. Acesta nu și-a putut justifica prezența în zonă.

Moldoveanul a fost dus la sediul sectorului de Poliție, în vederea continuării cercetărilor. În urma colaborării cu autoritățile din R. Moldova, s-a stabilit că persoana, în vârstă de 40 ani, a trecut  înot râul Prut cu intenția de a ajunge în Germania, în căutarea unui loc de muncă.

Bărbatul s-a ales cu dosar pentru comiterea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale R. Moldova pentru continuarea cercetărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram