Un bărbat din R. Moldova a fost reținut de poliţiştii de frontieră români din cadrul Sectorului de Poliţie Berezeni, în timp ce încerca să intre ilegal în România, trecând  înot râul Prut.

Bărbatul a fost observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea malului râului Prut, pe raza localităţii de frontieră Condrea. Acesta nu și-a putut justifica prezența în zonă.

Moldoveanul a fost dus la sediul sectorului de Poliție, în vederea continuării cercetărilor. În urma colaborării cu autoritățile din R. Moldova, s-a stabilit că persoana, în vârstă de 40 ani, a trecut  înot râul Prut cu intenția de a ajunge în Germania, în căutarea unui loc de muncă.

Bărbatul s-a ales cu dosar pentru comiterea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale R. Moldova pentru continuarea cercetărilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!