/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Primele declarații ale Maiei Sandu după căderea Guvernului și cel mai mare regret: „Vom continua lupta de pe baricade”

12 noiembrie 2019, ora 13:07

Partidele care au creat Blocul ACUM vor continua lupta „și în stradă și pe baricade” a declarat Maia Sandu după ce deputații și-au dat votul pentru demisia Guvernului.

„Acum trebuie să scăpăm de următoarea urgie care se conturează și încearcă să captureze instituțiile statului”, a spus prim-ministra cu referire la socialistul Igor Dodon.

Întrebată care este cel mai mare regret, prim-ministra demisă a spus: „Mi-aș fi dorit să reușim mai multe pe reforma justiției. Mi-ași fi dorit să-i convingem să începem procesul de curățare a justiției”.

Maia Sandu a evitat să facă prognoze, declarând că nu știe ce se va întâmpla mai departe pe scena politică. „Votul de astăzi a fost în unison. E clară această colaborarea între PD și PSRM”, a comentat Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram