Prim-ministra Maia Sandu a declarat azi, de la tribuna Parlamentului, unde este dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului de Miniștri, că are informații precum că au fost tentative de filare și ascultare a convorbirilor celor din Guvern. Premierul a făcut aluzie la faptul că tentativele de filare a celor din Executiv ar veni de la socialiști.

„Am auzit că încercați să ne filați, să ne ascultați și folosiți oameni ai regimului precedent”, a declarat Maia Sandu.

Sandu a făcut aceste declarații, în răspuns la o intervenție a deputatului PSRM Vasile Bolea care i-a reproșat că, prin asumarea de răspundere pentru modificarea Legii procuraturii, prim-ministra a încercat să „introducă prin contrabandă” acest proiect de lege.

Bolea i-a mai reproșat lui Sandu faptul că s-ar fi întâlnit pe ascuns, împreună cu ministrul Economiei Vadim Brînzan, cu renumitul om de afaceri Nathan Rothschild, pentru a discuta despre Aeroportul Chișinău. „Cui i-ați menit aeroportul?”, a întrebat Bolea.

În replică, Maia Sandu i-a spus că acesta este un fals și a declarat că întrevederea cu Rothschild a avut loc după ce tranzacția privind vinderea companiei „Aviainvest” acestui om de afaceri fusese încheiată deja.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!