/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ștefan Gligor: „Deja știu numele viitorului procuror general”

missing
12 noiembrie 2019, ora 16:16

Avocatul Ștefan Gligor, care a participat la concursul organizat de Ministerul Justiției pentru preselectarea candidaților la funcția de procuror general, spune că nu mai vede niciun sens în a candida repetat la șefia Procuraturii Generale, dacă socialiștii vor anunța ulterior un alt concurs.

„Eu am vrut să știu componența comisiei înainte de depunerea dosarului, să văd cât este de credibilă, dar acum să particip în acest concurs organizat de socialiști îmi pare o idee lipsită de logică”, a comentat Gligor în cadrul unei ediții speciale de la „Jurnal TV”, după demisia Guvernului Sandu.

Acesta a afirmat că știe deja și numele viitorului procuror general, dar a refuzat să-l spună. Întrebat dacă este vorba despre Alexandru Stoianoglo, care s-a aflat anterior în lista scurtă a comisiei cu cei patru candidați preselectați pentru șefia Procuraturii Generale, Ștefan Gligor a răspuns:

„Posibil. În acest concurs existau mai mulți candidați pe care socialiștii au pus miza. Ei nu joacă cu mănuși albe așa cum face Blocul ACUM. Ei au strategii”.

Amintim că Ștefan Gligor nu a ajuns în lista finală a Comisiei care a preselectat candidații la funcția de procuror general, pentru că ar fi fost depunctat special de Petru Bobu, delegat în comisie de președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi. Din acest motiv, ministra Justiției Olesea Stamate a anunțat c anulează rezultatele concursului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram