Un tânăr moldovean, căutat în Italia pentru furt și tâlhărie, s-a predat la poliție. Acesta a venit duminică la secția de poliție din Via Sigonio însoțit de mama sa. 

Pe numele moldoveanului fusese emis un mandat de arest în urmă cu câteva săptămâni, după ce pe 4 septembrie, împreună cu un italian a jefuit și a bătut un pakistanez. Câteva săptămâni mai târziu, moldoveanul, împreună cu același italian, au intrat în clădirea Institutului Sacro Cuore de unde au furat cinci computere, scrie temponews.it. Cei doi sunt acuzați și de acte de vandalism. Aceștia ar fi forțat mai multe uși ale unor săli din cadrul institutului, protejate de sisteme de securitate.

Moldoveanul a fost plasat deja în detenție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!