Are Dodon un potențial candidat la funcția de premier? Ce răspuns a oferit președintele

13 noiembrie 2019, ora 15:12

Președintele Igor Dodon a venit în fața presei și a făcut declarații după discuțiile cu toate fracțiunile parlamentare, pentru identificarea unui potențial premier. Acesta a fost întrebat dacă ar putea înainta un nou candidat la funcția de premier, în locul Maiei Sandu.

O astfel de decizie nu a fost luată, cine va fi candidat, pentru că încă nu avem claritate, va fi majoritate sau nu”, a răspuns Dodon.

Șeful statului a spus și care este soarta reformei justiției și a concursului pentru funcția de procuror general.

„Sunt două soluții. prima este că noul guvern, noul ministru al justiției să anunțe un nou concurs conform legii care este în vigoare și care a fost votată de socialiști și ACUM sau a două soluție să se revină la rezultatele concursului care a fost anulat de fostul ministru al justiției” a spus președintele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram