La consultările inițiate de președintele Igor Dodon cu fracțiunile parlamentare, pentru identificarea unui nou candidat la funcția de premier, au venit doar doi deputați ai Blocului ACUM. Din partea fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate s-a prezentat la discuții Igor Grosu, iar de la Platforma Demnitate și Adevăr- Alexandru Slusari.

Aceștia vor face declarații de presă după întrevederea cu Dodon. Ieri, au spus că nu sunt dispuși să formeze o nouă coaliție cu PSRM, variantă pe care insistă socialiștii. Zinaida Greceanîi a declarat astăzi că nu o vor acceptat pe Maia Sandu în fruntea Guvernului, dacă ar ajunge la un compromis cu ACUM și ar învesti un nou Cabinet de miniștri.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!