/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/DOC/ Este dosar penal! Compania deputatului socialist Corneliu Furculiță, bănuită de spălare de bani

missing
13 noiembrie 2019, ora 16:15

Procuratura Anticorupție are în gestiune o cauză penală inițiată pentru spălare de bani în care este vizată și compania „Exclusiv Media”, ce aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță. Despre asta a fost informat deputatul Iurie Reniță.

Șeful adjunct al Procuraturii Anticorupție, Ion Munteanu l-a informat pe deputat că procurorii așteaptă răspunsuri la cererile de comisie rogatorie, pentru a evolua în cercetarea penală.

Iurie Reniță s-a adresat Procuraturii Anticorupție după ce a intrat în posesia unui raport pregătit de șeful Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, în care este descris cu lux de amănunte cum au primit socialiștii zeci de milioane de lei de la companii offshore din Bahamas, prin intermediul firmei „Exclusiv Media”, fondată de Furculiță. Banii ar fi fost utilizați pentru finanțarea campaniei electorale a lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale din 2016.

Citiți mai jos detalii și citiți raportul Serviciului pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor.

/DOC/ Raport CNA, făcut public de Reniță! Socialiștii, învinuiți de spălare de bani și finanțarea ilegală a campaniei electorale pentru prezidențialele din 2016

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram