Proiect marca TV8. Oamenii sunt invitați vis-a-vis de Banca Națională a Moldovei să vină „să-și ia miliardul înapoi”. Asta după ce angajații TV8 au realizat prima bancnotă din lume de un miliard de dolari.

Lângă bancă a fost instalat un banner și puși opt saci, plini cu bancnote cu valoarea de un miliard de dolari, care sunt împărțite trecătorilor.

Oamenii care s-au apropiat au fost interesați de proiect. Unii angajați ai Ministerului Finanțelor au venit și au mai cerut câteva bancnote pentru a le împărți și colegilor. Iar alții  au îndrăznit să se ducă la schimbul valutar de la Banca Națională pentru a le înlocui.

Oamenii s-au împărțit în două tabere. Unii spun că mai speră ca miliardul să fie întors, iar alții însă, sunt dezamăgiți.

La momentul publicării știrii, în jur de 2 000 de bancnote au fost împărțite oamenilor.

Astăzi se împlinesc cinci ani de la evenimentul numit de presa internațională ,,Jaful Secolului”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!