/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Va candida sau nu Igor Dodon la următoarele alegeri prezidențiale? Răspunsul politicianului

missing
13 noiembrie 2019, ora 15:45

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon spune că încă nu a decis dacă va candida la următoarele alegeri prezidențiale, care ar trebui să aibă loc în octombrie-noiembrie 2020. Întrebat dacă va pretinde la fotoliul de președinte, politicianul a spus că membrii familiei nu și-ar dori acest lucru. 

Nu am declarat niciodată că am de gând să depun candidatura pentru următorul mandat de președinte. Mai este foarte mult timp. Noi în următoarele zece luni trebuie să oferim rezultatele care le așteaptă oamenii. Membrii familiei spun că mai bine nu. Vor să fiu mai mult timp cu ei”, a răspuns Dodon.

Președintele Republicii Moldova este ales în mod direct de către cetățeni pentru un mandat de patru ani.

Viitoarele alegeri prezidențiale în Moldova urmează să fie organizate în toamna anului 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram