Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

social

/VIDEO/ 14 – 15 noiembrie, Farmacia Familiei măsoară gratuit glicemia în toată țara

13 noiembrie 2019, ora 08:20
Distribuie:

Diabetul zaharat reprezintă, din păcate, una dintre cele mai răspândite boli nu doar la nivel național, ci și la nivel mondial. De aceea, în fiecare an, pe data de 14 noiembrie, este marcată Ziua Mondială a Diabetului.

Pentru a putea preveni această afecțiune, Farmacia Familiei a decis să ia atitudine și să se implice nu doar prin a informa publicul, ci și prin a contribui direct, ajutând persoanele care suferă de această boală. Astfel, în toată rețeaua Farmacia Familiei se lansează campania de Măsurare Gratuită a Glicemiei, inițiată cu scopul de a preveni diabetul la nivel național. Orice vizitator va avea posibilitatea să verifice indicele de glicemie în sânge direct în farmacie, pe parcursul zilelor de 14 – 15 noiembrie.

Pentru că sănătatea trebuie să fie mereu pe primul loc, încurajăm doritorii să testeze glicemia cel puțin o dată pe an. Totodată, e important să îndemnăm oamenii să adopte un stil de viață sănătos, să facă mișcare cel puțin 30 de minute pe zi și să efectueze controalele de rutină pentru a evita diverse afecțiuni.

Diabetul zaharat este o boală în care concentraţia sanguină a glucozei creşte din cauza producţiei insuficiente de insulină. Insulina, un hormon eliberat de pancreas, controlează cantitatea de glucoză din sânge. Când secreția de insulină este insuficientă sau când insulina nu-și îndeplinește rolul în organism, afecțiunea se numește diabet zaharat.

Farmacia Familiei are #grijă de sănătatea ta. Te așteptăm pe 14 și 15 noiembrie în toate farmaciile noastre pentru a testa gratuit glicemia!

P*

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram