/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ar putea Pușcuța face treabă mai bună la Finanțe decât Gavrilița? Ce spune ministra în exercițiu

missing
14 noiembrie 2019, ora 12:33

Ministra în  exercițiu a Finanțelor, Natalia Gavrilița are o părere bună despre Sergiu Pușcuța, candidat la funcția de ministru al Finanțelor în posibilul viitor Guvern condus de Ion Chicu. Mai mult, Gavrilița crede că Pușcuța are șanse de a mișca lucrurile la minister.

”Vom aștepta și vom vedea. Domnul Pușcuța are foarte multă experiență, cred că are șanse foarte bune să facă ceva”, a subliniat Natalia Gavrilița înainte de ședința de astăzi a Guvernului Sandu.

Menționăm că în aceste clipe, Ion Chicu, desemnat de președintele Igor Dodon la funcția de premier al țării, prezintă în aceste clipe programul de guvernare în plenul Parlamentului. Acesta a prezentat și lista viitorilor miniștri, printre care se regăsesc și șase foști consilieri ai lui Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram