Deputații Blocului ACUM  au părăsit sala de ședințe a Parlamentului înainte de a fi supus votului proiectul de numire a noului Cabinet de miniștri condus de Ion Chicu. 

Deputatul Alexandru Slusari a declarat că nu înțelege cum își pot da votul socialiștii pentru fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Filip, care a lăsat o gaură în buget înainte de a prelua guvernarea coaliția PSRM-ACUM: „Patru luni au vorbit cu noi neobosit despre gaura financiară lăsată în buget. Acum voi o să ridicați mâna pentru cel care a admis această gaură”.

Deputatul a criticat graba președintelui de a numi acest Guvern, fără să aștepte măcar cererea  de demisie a prim-ministrei Maia Sandu.

„Poate există frica că Plahotniuc o să ceară mai mult. Dracu știe de ce. Vorbesc de dracul, pentru că Dumnezeu nu are nimic cu această combinație mârșavă. În scurt timp vom afla condițiile acestor negocieri. Urmăriți acțiunile Procuraturii”, a atenționat Slusari.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!