Dacă viitorul Cabinet de miniștri propus de premierul desemnat Ion Chicu va avea oameni profesioniști și dacă va fi respectat Acordul de asociere cu Uniunea Europeană, acesta are mari șanse să fie votat inclusiv de deputații din partea Partidului Democrat. Declarația a fost făcută de deputatul democrat Sergiu Sîrbu, înainte de ședința de astăzi a Parlamentului.

”Personal, am doar păreri bune despre domnul Chicu. Rămâne să vedem care va fi componența Cabinetului de miniștri și programul și imediat ne vom întruni în ședință și vom decide”

Totodată, Sîrbu a dat asigurări că PDM nu va face nicio alianță cu PSRM.

”Partidul Democrat nu face niciun fel de alianță cu Partidul Socialiștilor, nici formală, nici informală. Nu am auzit să fie vreun membru al Partidului Democrat în posibilul viitor Guvern. Dacă vor fi persoane care au lucrat anterior sub anumită formă în Guvernul democrat, noi ne bucurăm, dar nu ne asumăm noi guvernarea cu siguranță”, a subliniat Sergiu Sîrbu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!