Președintele Igor Dodon îi prezice un viitor luminos Guvernului condus de Ion Chicu, învestit astăzi. Șeful statului consideră că acest Cabinet de Miniștri va avea un mandat deplin de aproape patru ani.

„Cred că Guvernul condus de Ion Chicu poate să lucreze liniștit până la finele mandatului acestui Parlament și să aducă rezultate”, a declarat Igor Dodon la o ediție specială de la postul NTV Moldova.

Întrebat de moderatoarea emisiunii, de ce a fost învestit atât de rapid noul Guvern, Igor Dodon a spus că nu era temei să se tărăgăneze lucrurile: „De ce să o întindem? Iată că iarna e în prag, transportatorii ies în stradă, nu putem să o întindem și bugetul pentru anul viitor trebuie adoptat”, a spus Dodon.

Președintele spune că a fost deja azi la Guvern și l-a prezentat pe noul premier: „Am fost și în biroul premierului, trebuia și Maia Sandu să fie acolo”, a spus șeful statului.

Guvernul condus de Ion Chicu a fost votat azi, la ședința Parlamentului, cu votul a 62 de deputați din PSRM și PDM. Peste o oră, Guvernul a fost învestit. S-a întâmplat la o zi de la căderea Guvernului Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!