/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Maia Sandu, despre noul ministru al Educației: „Este o ofensă adusă nouă, tuturor”

missing
14 noiembrie 2019, ora 21:38

Noul Ministru al Educației Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, este „o ofensă” adusă societății, a declarat Maia Sandu, fostă prim-ministră. Acesta speră că noul ministru nu va încerca să schimbe curricula, de altfel, societatea va riposta. 

„Am fost foarte supărată, când am văzut ministrul nou și-mi pare rău pentru colegii mei care au rămas acolo (…). Cred că, dacă va încerca să schimbe currcula, societatea o să riposteze. Este o ofensă adusă nouă, tuturor și educației, prin numirea acestui ministru”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

Corneliu Popovici este unul dintre consilierii președintelui Igor Dodon, ajunși în noul Cabinet de Miniștri. Anterior, acesta s-a remarcat prin declarații cu privire la faptul că disciplina Istoria Românilor ar trebui scoasă din curriculum școlar și înlocuită cu disciplina Istoria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram