Olga Bordeianu a fost aleasă în funcția de director general al Companiei ”Teleradio  Moldova”. Pentru aceasta și-au dat votul șapte din cei opt membri ai Consiliului de Supraveghere al TRM.

La concursul pentru funcția de director al TRM au depus dosare de participare Ion Terguță, Cornelia Stefoglu și Olga Bordeianu. Pentru Terguță a votat un singur membru al Consiliului de Supraveghere al TRM, iar Stefoglu nu a acumulat niciun vot.

În opinia lui Ion Terguță, rezultatul concursului este unul previzibil.

”Toată lumea s-a așteptat la rezultatul ăsta, nu ne-a surprins cu nimic. Singurul lucru la care eu nu m-am așteptat, dar ei au ajuns și la asta, e că au încălcat propriul regulament, iar președinta companiei nu a prezentat un proiect de intenție, ci un raport de activitate. Membrii Consiliului nu au vrut să în considerare acest fapt, însă”, a declarat pentru TV 8 Ion Terguță.

Directorul Companiei ”Teleradio Moldova” este ales în bază de concurs, pentru un mandat de șapte ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!