/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Chiril Moțpan deține informații compromițătoare despre unii miniștri: „Trebuiau să ajungă la pușcărie, nu în Guvern”

missing
14 noiembrie 2019, ora 14:47

„Câțiva membri ai actualului Guvern trebuie să ajungă nu în Guvern, ci la pușcărie”. Declarația a fost făcută de deputatul Chiril Moțpan, președinte al Comisiei parlamentare securitate și ordine publică, după ce Ion Chicu a prezentat în Parlament lista noului Cabinet de miniștri.

Moțpan promite că va face publice informațiile, împreună cu documentele confirmative, peste câteva zile.

„Sunt băieți din primele rânduri. Am un dosar de 28 de pagini asupra căruia a lucrat câțiva ani la rând o structură de stat și au documentat zi de zi toate matrapazlâcurile care se întâmplă în instituțiile de stat”, a precizat deputatul.

Despre evenimentele care s-au produs în ultimele zile în politică, Chiril Moțpan afirmă că sunt „o bătaie de joc deschisă față de ceea ce înseamnă democrație și justiție adevărată”.

„Am părăsit sala de ședințe din lipsă de respect pentru aceste două forțe malefice PSRM-PD împotriva cetățenilor R. Moldova. Două partide odioase și compromise și-au dat mâna pentru a călări din nou acest popor. Ne așteaptă o perioadă complicată, dar ne vom opune”, a conchis deputatul Blocului ACUM.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram