„Câțiva membri ai actualului Guvern trebuie să ajungă nu în Guvern, ci la pușcărie”. Declarația a fost făcută de deputatul Chiril Moțpan, președinte al Comisiei parlamentare securitate și ordine publică, după ce Ion Chicu a prezentat în Parlament lista noului Cabinet de miniștri.

Moțpan promite că va face publice informațiile, împreună cu documentele confirmative, peste câteva zile.

„Sunt băieți din primele rânduri. Am un dosar de 28 de pagini asupra căruia a lucrat câțiva ani la rând o structură de stat și au documentat zi de zi toate matrapazlâcurile care se întâmplă în instituțiile de stat”, a precizat deputatul.

Despre evenimentele care s-au produs în ultimele zile în politică, Chiril Moțpan afirmă că sunt „o bătaie de joc deschisă față de ceea ce înseamnă democrație și justiție adevărată”.

„Am părăsit sala de ședințe din lipsă de respect pentru aceste două forțe malefice PSRM-PD împotriva cetățenilor R. Moldova. Două partide odioase și compromise și-au dat mâna pentru a călări din nou acest popor. Ne așteaptă o perioadă complicată, dar ne vom opune”, a conchis deputatul Blocului ACUM.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!