Deputatul Blocului ACUM, Igor Grosu, a criticat dur astăzi, de la tribuna Parlamentului, componența noului Guvern. Grosu i-a întrebat și pe democrați cum pot să voteze un Guvern condus de un premier care este împotriva UE și cu miniștri moldoveniști și federaliști.

„Domnilor proeuropeni democrați, ați criticat Guvernul Sandu că a fost Guvernul Kozak, acum ce Guvern votați, consilierii lui Dodon? Cum vă imaginați că o să implementeze acordul de asociare?

Ministrul Justiției care este juristul PSRM? Ministrul Apărării, cumătrul dl președinte, un convins federalist? Ministrul Voicu, care pe perioada mandatului de cinci luni a filat și a spionat membrii Guvernului, liderii din partea Blocului ACUM? Ministrul Educației, un moldovenist convins, care foarte repede o să ne fericească cu istoria integrată și cu limba moldovenească? Ministrul pe reintegrare care o să ne ducă pe ideea federalizării? Ăsta e probabil Guvernul pe care vi-l doriți”.

Precizăm că șase membri din actualul Guvern sunt consilieri ai președintelui Igor Dodon.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!