Fostul șef adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, care a demisionat în luna iunie, are un nou job. Acesta este șeful Departamentului de securitate la o companie petrolieră internațională. 

Dezvăluirea a fost făcută de Gheorghe Cavcaliuc la o emisiune de la Publika TV.

”După opt zile de la demisia mea, am fost sunat de reprezentanții mai multor companii care mi-au propus de lucru în sistemul de securitate. Am acceptat una din aceste propuneri și azi sunt șeful Departamentului de securitate la o importantă companie petrolieră de talie internațională”, a spus fostul șef al IGP.

Deși spune că are responsabilități mari, salariul este pe măsură.

”Am un salariu de 20 de ori mai mare decât cel pe care îl ridicam, la Inspectoratul de Poliție”, a adăugat Cavcaliuc. (n.r. Potrivit declarației de avere a lui Cavcaliuc, lunar a ridicat de la IGP aproape 20 de mii de lei)

Gheorghe Cavcaliuc a mai declarat că dacă cineva din actuala guvernare i-ar propune să conducă Poliția Națională s-ar gândi foarte bine înainte să ia o decizie.

Cât privește crearea unui partid, Cavcaliuc a evitat să ofere detalii, precizând doar că nu a renunțat la această idee.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!