Doi soți din Suceava, arestați după ce au sechestrat-o pe bona copilului lor - o femeie din Republica Moldova

15 noiembrie 2019, ora 22:20

Doi soți din Suceava au fost arestați după ce au sechestrat-o pe bona copilului lor, o femeie din Republica Moldova. Femeia a fost ridicată cu forța de pe stradă, bătută și dusă la o casă de amanet de cei doi soți pentru că le-ar fi furat din casă niște bijuterii.

Magistrații Judecătoriei Suceava au emis un mandat de 30 de zile de arest pe numele femeii și bărbatului. În același dosar au mai fost arestați alți doi bărbați.

Potrivit Adevarul.ro, anterior comiterii faptei, cei doi soţi ar fi constatat că din casă le lipsesc bijuterii în valoare de 3.000 de euro. Asta după ce bona şi-a dat demisia şi s-a angajat la un magazin din Suceava. Aşa a devenit femeia principala suspectă a furtului în ochii foştilor săi angajatori.

Cei patru arestaţi au căutat-o pe femeia din Basarabia la noul loc de muncă, au determinat-o să iasă în faţa magazinului, de unde au luat-o cu forţa, au lovit-o şi au urcat-o într-o maşină. Au dus-o în casa celor doi soţi, unde au continuat s-o lovească încercând să o determine să recunoască furtul. Sub valul de lovituri, femeia le-ar fi spus că a dus bijuteriile la o casă de amanet.

Cei patru s-au urcat în maşină şi s-au deplasat la locul indicat, numai că bijuteriile nu erau acolo. Aşa că soţii au hotărât să o ducă pe fosta angajată înapoi la magazin. Anchetatorii au aflat despre incident de la o colegă de a victimei.

În încercarea de a le demonstra poliţiştilor că dreptatea este de partea lor, cei implicaţi le-au arătat o înregistrare video în care fosta bonă recunoştea că a comis furtul, înregistrare făcută în perioada în care victima era sechestrată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram