/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Tendințe: Cum ne decorăm locuințele în 2020

missing
15 noiembrie 2019, ora 07:10

Casa este locul în care ne petrecem a cincea parte din viață sau jumătate din zi, conform studiilor internaționale. Iată de ce designerii de interior afirmă, cu tărie, că locuința trebuie să fie amenajată confortabil, iar decorul nu trebuie ignorat. Totuși, tendințele se schimbă de la an la an. Astfel că, în 2020 specialiștii recomandă culorile deschise și folosirea lemnului ca element de decor.

MARIANA CIUTAC, DIRECTOAREA UNUI SALON DE MOBILĂ: „Actualitatea astăzi cere largul, adică fuziuni cât mai complicate, dar totodată foarte liniștite și naturale. Toate executate doar din materiale naturale. Începând cu lemn exclusiv cu energie pozitivă”.

OLGA, DIRECTOAREA UNUI SHOWROOM CU MOBILĂ: „Țesături naturale, de culori naturale. Este în vogă acum culoarea albă, chiar dacă pentru mobilă multor le este frică să o utilizeze”.

Un element important este șemineul. Designerii ne propun să renunțăm la instalațiile clasice în favoarea celor eco. Acestea pot menține focul până la șase ore, însă prețurile sunt mai pipărate. Cel mai ieftin costă câteva mii de euro.

ANDREI JILEAV, DIRECTORUL UNEI FIRME DE PRODUCERE A ȘEMINEURILOR: „Ele pot fi amplasate în orice încăpere, în orice loc. Este un foc natural, viu. Bio-etanolul utilizat în această tehnologie este absolut sigur”.

Tendințele în decorarea locuințelor au fost prezentate în cadrul expoziției de design Das Interior Show. Unii vizitatori au rămas uimiți de varietatea de propuneri.

„Anume că se ridică jumătate de pat, asta era pentru noi ceva nou. 00:10-00:15 M-a dat gata. -O să plecați de aici cu un dormitor? -Desigur, deja merge comanda”.

„Foarte frumoase culori, imitații de rugină, e ceva trendy, ceva contemporan”

Expoziția de design interior are loc la Moldexpo și va dura până sâmbătă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram