/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

David Beckham va deschide un hotel împreună cu chef Gordon Ramsay

missing
16 noiembrie 2019, ora 07:41

David Beckham a dezvăluit că va deschide un hotel împreună cu chef Gordon Ramsay. Fostul fotbalist britanic a anunţat că se va asocia cu Sands – o companie de dezvoltare a cazinourilor – pentru a deschide primul său hotel.

Hotelul se va numi ”The Londoner” şi va avea drept temă, așa cum sugerează și numele său, oraşul Londra. Noutatea e faptul că hotelul va fi proiectat chiar de David Beckham, care spune că intenționează să-și impresioneze oaspeții cu atenția asupra detaliilor. Unitatea este de fapt o rebranduire a Sands Cotai Central existent.

„Singurul lucru pe care îl pot promite cu siguranță este un serviciu uimitor. Pentru mine, atunci când stau într-un hotel, sunt importante acele mici detalii invizibile care fac toată diferența: lucruri precum cafeaua pe care o servești sau ce ziar îți place să citești dimineața.”, a spus el pentru revista People. „Atenția la detalii este ceea ce face ca un hotel să rămână special și memorabil, așa că este foarte important pentru mine cu The Londoner”, a adăugat David Beckham, scrie tabu.ro.

„Londra este casa mea, aşa că este un sentiment extraordinar să pot să aduc în Macao lucrurile pe care le iubesc atât de mult: energie, umor, atitudine, fie în ceea ce priveşte mobilierul, fie în legătură cu decorul”, a mai spus el.

De gastronomie se va ocupa celebrul Chef Gordon Ramsay.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram