David Beckham a dezvăluit că va deschide un hotel împreună cu chef Gordon Ramsay. Fostul fotbalist britanic a anunţat că se va asocia cu Sands – o companie de dezvoltare a cazinourilor – pentru a deschide primul său hotel.

Hotelul se va numi ”The Londoner” şi va avea drept temă, așa cum sugerează și numele său, oraşul Londra. Noutatea e faptul că hotelul va fi proiectat chiar de David Beckham, care spune că intenționează să-și impresioneze oaspeții cu atenția asupra detaliilor. Unitatea este de fapt o rebranduire a Sands Cotai Central existent.

„Singurul lucru pe care îl pot promite cu siguranță este un serviciu uimitor. Pentru mine, atunci când stau într-un hotel, sunt importante acele mici detalii invizibile care fac toată diferența: lucruri precum cafeaua pe care o servești sau ce ziar îți place să citești dimineața.”, a spus el pentru revista People. „Atenția la detalii este ceea ce face ca un hotel să rămână special și memorabil, așa că este foarte important pentru mine cu The Londoner”, a adăugat David Beckham, scrie tabu.ro.

„Londra este casa mea, aşa că este un sentiment extraordinar să pot să aduc în Macao lucrurile pe care le iubesc atât de mult: energie, umor, atitudine, fie în ceea ce priveşte mobilierul, fie în legătură cu decorul”, a mai spus el.

De gastronomie se va ocupa celebrul Chef Gordon Ramsay.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!