Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi la Chișinău cu primarii și consilierii raionali aleși din partea formațiunii. Despre aceasta au anunțat pe rețelele de socializare însăși Maia Sandu și reprezentanții partidului.

„Discutăm despre situația politică din țară și despre susținerea pe care o vom oferi aleșilor locali, inclusiv cu ajutorul partenerilor externi. Suntem mai hotărâți ca niciodată să livrăm oamenilor condiții mai bune de viață și să le restabilim speranța”, au scris reprezentanții PAS pe Facebook.

Maia Sandu i-a asigurat pe aleșii locali că vor fi create parteneriate cu România și Uniunea Europeană pentru satele și orașele din țară.

„Trecem cu toții printr-o provocare deloc ușoară în această perioadă. Dar orice provocare poate fi transformată într-o oportunitate, dacă ne suflecăm mânecile și ne apucăm de lucru, dacă începem să construim rețele puternice, să împărtășim din experiența acumulată și să acționăm în continuare, așa cum am făcut-o mereu, în interesul oamenilor”, a scris președinta PAS.

Menționăm că la alegerile locale din 20 octombrie curent, Blocul ACUM (Platforma DA și PAS) a câștigat 81 de mandate de primar, iar în urma turului doi, desfășurat pe 3 noiembrie curent, a acumulat 91 de mandate.

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!