/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ Și Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu primarii și consilierii aleși din partea formațiunii

missing
16 noiembrie 2019, ora 17:38

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi la Chișinău cu primarii și consilierii raionali aleși din partea formațiunii. Despre aceasta au anunțat pe rețelele de socializare însăși Maia Sandu și reprezentanții partidului.

„Discutăm despre situația politică din țară și despre susținerea pe care o vom oferi aleșilor locali, inclusiv cu ajutorul partenerilor externi. Suntem mai hotărâți ca niciodată să livrăm oamenilor condiții mai bune de viață și să le restabilim speranța”, au scris reprezentanții PAS pe Facebook.

Maia Sandu i-a asigurat pe aleșii locali că vor fi create parteneriate cu România și Uniunea Europeană pentru satele și orașele din țară.

„Trecem cu toții printr-o provocare deloc ușoară în această perioadă. Dar orice provocare poate fi transformată într-o oportunitate, dacă ne suflecăm mânecile și ne apucăm de lucru, dacă începem să construim rețele puternice, să împărtășim din experiența acumulată și să acționăm în continuare, așa cum am făcut-o mereu, în interesul oamenilor”, a scris președinta PAS.

Menționăm că la alegerile locale din 20 octombrie curent, Blocul ACUM (Platforma DA și PAS) a câștigat 81 de mandate de primar, iar în urma turului doi, desfășurat pe 3 noiembrie curent, a acumulat 91 de mandate.

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Foto: Facebook/ Maia Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram