/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Primul proiect pe care îl va înainta fracțiunea PPDA în CMC. Năstase a oferit detalii

missing
17 noiembrie 2019, ora 18:01

Consilierii Platformei Demnitate și Adevăr din Consiliul Municipal Chișinău intenționează să înainteze săptămâna viitoare un proiect prin care vor propune înfrățirea Chișinăului cu Județul Cluj.

„Colegii noștri vor veni cu propunerea de adoptare a unei decizii de înfrățire a municipiului Chișinău cu Consiliul Județean Cluj. La Cluj există deja de foarte mult timp o decizie de înfrățire cu Chișinăul”, a spus Andrei Năstase în cadrul unei conferințe de presă organizată după ședința Consiliului Național Politic al PPDA.

Chișinăul este înfrățit în prezent cu 16 orașe din diferite state. Printre acestea se numără trei din România: București, Iași și Alba Iulia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram