/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Concertele Larei Fabian din România au fost anulate

missing
18 noiembrie 2019, ora 07:53

Concertele din România ale renumitei interprete Lara Fabian au fost anulate din cauza unor probleme de sănătate ale artistei.  Show-urile erau programate pentru astăzi și mâine în București, în cadrul turneului „50 World Tour”.

„Dragii mei, cu inima grea vă anunţ că trebuie să îmi anulez show-urile de săptămâna aceasta. Nu pot sta pe scenă acum, iar doctorul mi-a recomandat să fac o pauză. Regret sincer ce se întâmplă şi îmi dau seama că o să îi întristez pe mulţi dintre dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru deranjul cauzat. Promit că mă voi revanşa”, a scris Lara Fabian pe contul său de Facebook.

Biletele vândute rămân valabile, anunță organizatorii. Datele la care vor avea loc concertele vor fi anunțate ulterior.

„50 World Tour” este un turneu organizat cu ocazia aniversării artistei, care împlinește 50 de ani și celebrează 30 de ani de carieră .Lara Fabian lansează cel de-al 14-lea album – „Papillon”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram