/LIVE TEXT/ Cutremur după cutremur în Turcia: Plânsete și țipete se aud de sub dărâmături. Bilanțul morților continuă să crească

Frunze rămâne deputat! Consilierii Blocului ACUM din Ialoveni au ajuns la un consens în privința candidaturii la funcția de președinte de raion

19 noiembrie 2019, ora 22:32

Petru Frunze rămâne deputat. Consilierii Blocului ACUM din raionul Ialoveni au ajuns la un consens privind candidatura la funcția de președinte de raion, acesta fiind totuși Mihail Silistraru. Decizia a fost luată în această seară, în cadrul unei ședințe a consilierilor din Blocul ACUM din Ialoveni.

„Voi continua activitatea în funcția de deputat și voi ajuta președintele raionului Ialoveni la realizarea obiectivelor promise locuitorilor raionului”, a comentat pe pagina sa de Facebook, deputatul Petru Frunze, care ar fi fost una dintre candidaturile la funcția de președinte al raionului Ialoveni, propusă de cei din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Pe lângă funcția de președinte de raion, la ședința de azi a consilierilor din ACUM s-a decis să fie susținute și următoarele candidaturi la funcțiile de vicepreședinți: Victoria Marian-Bogos și Andrei Eremia  din partea Blocului ACUM și Galina Tonu de la Partidul Liberal Democrat (PLDM).

În urma alegerilor locale din octombrie, Blocul ACUM a obținut în cadrul Consiliului Raional Ialoveni 16 mandate de consilieri. Aceștia creează o majoritate împreună cu PLDM care are trei mandate de consilieri și PPR care a reușit să obțină un singur mandat de consilier în Consiliul Raional Ialoveni.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram