Petru Frunze rămâne deputat. Consilierii Blocului ACUM din raionul Ialoveni au ajuns la un consens privind candidatura la funcția de președinte de raion, acesta fiind totuși Mihail Silistraru. Decizia a fost luată în această seară, în cadrul unei ședințe a consilierilor din Blocul ACUM din Ialoveni.

„Voi continua activitatea în funcția de deputat și voi ajuta președintele raionului Ialoveni la realizarea obiectivelor promise locuitorilor raionului”, a comentat pe pagina sa de Facebook, deputatul Petru Frunze, care ar fi fost una dintre candidaturile la funcția de președinte al raionului Ialoveni, propusă de cei din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Pe lângă funcția de președinte de raion, la ședința de azi a consilierilor din ACUM s-a decis să fie susținute și următoarele candidaturi la funcțiile de vicepreședinți: Victoria Marian-Bogos și Andrei Eremia  din partea Blocului ACUM și Galina Tonu de la Partidul Liberal Democrat (PLDM).

În urma alegerilor locale din octombrie, Blocul ACUM a obținut în cadrul Consiliului Raional Ialoveni 16 mandate de consilieri. Aceștia creează o majoritate împreună cu PLDM care are trei mandate de consilieri și PPR care a reușit să obțină un singur mandat de consilier în Consiliul Raional Ialoveni.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!