/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Sediul PCCOCS și un magazin din centrul capitalei, vandalizate azi-noapte. Atacatorul a aruncat cu pietre în geamuri

19 noiembrie 2019, ora 09:47

Un individ a spart azi-noapte cu pietre geamul din sticlă al ușii de la intrarea în sediul PCCOCS. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a fost reținut imediat de poliție. 

Acesta le-a spus oamenilor legii că a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe instituțiile statului, după ce magistrații unei instanțe din Chișinău ar fi emis o hotărâre în defavoarea sa.

Bărbatul a fost eliberat, iar o oră mai târziu a deteriorat și geamul de la ușa unui magazin din apropierea sediului PCCOCS. Individul a fost escortat din nou la Inspectoratul de Poliție al sectorului Centru. Pentru că avea un comportament neadecvat, cu semne de tulburări mentale, oamenii legii au solicitat un echipaj medical, care l-a transportat la spital.

Nu se cunoaște deocamdată valoarea prejudiciului adus de bărbat. Cazul este investigat de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram