Centrul pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații (INI) s-a autosesizat cu privire la cazul celor doi moldoveni care au fost reținuți de forțele de ordine din Olanda, bănuiți de trafic de ființe umane în privința a 65 de concetățeni.

„În acest sens, Centrul pentru combaterea traficului de persoane întreprinde toate acțiunile ce se impun în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cu referire la caz”, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

Poliția îndeamnă cetățenii să alerteze oamenii legii în cazul în care se ciocnesc cu situații ce se înscriu în „tiparele” infracțiunii de trafic de persoane.

„În orice situație de alertă apelați la linia fierbinte a Centrului pentru combaterea traficului de persoane: +373 22 254 998 – 24/24 ore sau adresați-vă personal pe adresa: str. V. Alecsandri nr.1, et.3, mun.Chișinău”, spun oamenii legii.

Angajații INI anunță că vor reveni ulterior cu detalii referitoare la investigația demarată.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!