Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

politic

Mihai Popșoi îi dă replica lui Reniță: „Sunteți un mincinos”

20 noiembrie 2019, ora 18:16
Distribuie:

Replici dure între deputații Blocului ACUM Iurie Reniță și Mihai Popșoi, după ce primul și-a acuzat colegul că s-a aliat cu socialiștii și boicotează ședințele Comisiei parlamentare pentru politică externă.

În timp ce Reniță l-a numit „dodonist” pe Popșoi, ultimul îi răspunde cu aceeași monedă, numindu-l „mincinos” și „invidios ordinar”.

„Astăzi nu aveam cum să fiu la ședința comisiei, deoarece sunt în Zagreb la Congresul PPE alături de dna Sandu și dl Nastase. Dl Slusari v-a informat despre acest fapt. Însă știți bine că dl Grosu m-a înlocuit la ședința comisiei în calitate de supleant. Deci pur și simplu aveți o frustrare adâncă și nu pot decât să vă compătimesc”, scrie Popțoi pe Facebook.

Acesta îi reproșează lui Iurie Reniță că a fost numit ambasador pe timpul guvernării democrate și „l-a slujit pe Plahotniuc”.

„Dvs împreună cu PDM și Șor l-ați blocat pe dl Victor Chirilă în comisie și nu a mai ajuns ambasador la Paris. Este și video cum ați coalizat cu PDM și Șor. Eu m-aș putea conduce de principiul „câinele latră, caravana trece”, dar dvs căutați insistent să vă iau în seamă. Sper că am fost explicit. Nu aștept scuze din partea Dvs, deși ar fi cazul”, a concluzionat Mihai Popșoi.

 

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram