Replici dure între deputații Blocului ACUM Iurie Reniță și Mihai Popșoi, după ce primul și-a acuzat colegul că s-a aliat cu socialiștii și boicotează ședințele Comisiei parlamentare pentru politică externă.

În timp ce Reniță l-a numit „dodonist” pe Popșoi, ultimul îi răspunde cu aceeași monedă, numindu-l „mincinos” și „invidios ordinar”.

„Astăzi nu aveam cum să fiu la ședința comisiei, deoarece sunt în Zagreb la Congresul PPE alături de dna Sandu și dl Nastase. Dl Slusari v-a informat despre acest fapt. Însă știți bine că dl Grosu m-a înlocuit la ședința comisiei în calitate de supleant. Deci pur și simplu aveți o frustrare adâncă și nu pot decât să vă compătimesc”, scrie Popțoi pe Facebook.

Acesta îi reproșează lui Iurie Reniță că a fost numit ambasador pe timpul guvernării democrate și „l-a slujit pe Plahotniuc”.

„Dvs împreună cu PDM și Șor l-ați blocat pe dl Victor Chirilă în comisie și nu a mai ajuns ambasador la Paris. Este și video cum ați coalizat cu PDM și Șor. Eu m-aș putea conduce de principiul „câinele latră, caravana trece”, dar dvs căutați insistent să vă iau în seamă. Sper că am fost explicit. Nu aștept scuze din partea Dvs, deși ar fi cazul”, a concluzionat Mihai Popșoi.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!