Un moldovean stabilit în SUA, care este polițist, a ajuns în centrul atenției americanilor datorită mărinimiei sale. Bărbatul le cumpără de mâncare oamenilor străzii și îi ajută.

Recent, o echipă de la poliție, din care făcea parte și moldoveanul Iaroslav Sandu, a fost chemată să intervină într-un local fast-food, acolo unde un om al străzii, se adăpostise de ploaie. Polițistul moldovean a fost impresionat și i-a oferit o caserolă cu mâncare.

”Eu vin din o țară extrem de săracă în țara cu cele mai multe oportunități, de aceea, consider că nimeni nu ar trebui să sufere de foame în America”, a spus polițistul Iaroslav Sandu.

”Să fii polițist înseamnă mai mult decât să arestezi oameni, înseamnă să ai grijă de oameni și comunitate”, a adăugat moldoveanul.

Iaroslav Sandu a venit în SUA cu familia pe când avea 13 ani, iar de 10 ani este căsătorit cu o moldoveancă pe care a întâlnit-o în America. În țara natală, nu s-a mai întors niciodată.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!