Război în Ucraina, ziua 166: Rusia, pregătită pentru o vizită a AIEA la Zaporojie. Kievul a primit sisteme Gepard

politic

/VIDEO/ STOP CADRU! Fadei Nagacevschi către jurnaliști: „Următoarea întrebare...o zi frumoasă”!

20 noiembrie 2019, ora 15:38
Distribuie:

Noul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi se arată deranjat de întrebările adresate de jurnaliști și evită să dea răspunsuri.

Astăzi, după ședința Consiliului Superior al Procurorilor, ministrul a fost  întrebat dacă crede că democrații au uzurpat puterea în stat în luna iunie, când a fost învestit Guvernul Sandu. Fadei Nagacevschi a evitat să dea un răspuns, motivând că astăzi răspunde doar la întrebări ce țin de activitatea din Consiliul Superior al Procurorilor.

Nagacevschi a cerut o altă întrebare, iar după ce reportera TV8 a insistat, acesta le-a urat o zi bună jurnaliștilor și a plecat.

Menționăm că, astăzi, la Judecătoria sectorului Ciocana urma să fie analizat recursul membrilor Partidului Democrat împotriva ordonanței emise de procurorul general interimar, Dumitru Robu, prin care s-a dispus începerea urmării penale pentru uzurparea puterii în stat de către membrii Guvernului Filip, care au refuzat să părăsească funcțiile în luna iunie, când a fost învestit Guvernul Sandu.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram