Noul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi se arată deranjat de întrebările adresate de jurnaliști și evită să dea răspunsuri.

Astăzi, după ședința Consiliului Superior al Procurorilor, ministrul a fost  întrebat dacă crede că democrații au uzurpat puterea în stat în luna iunie, când a fost învestit Guvernul Sandu. Fadei Nagacevschi a evitat să dea un răspuns, motivând că astăzi răspunde doar la întrebări ce țin de activitatea din Consiliul Superior al Procurorilor.

Nagacevschi a cerut o altă întrebare, iar după ce reportera TV8 a insistat, acesta le-a urat o zi bună jurnaliștilor și a plecat.

Menționăm că, astăzi, la Judecătoria sectorului Ciocana urma să fie analizat recursul membrilor Partidului Democrat împotriva ordonanței emise de procurorul general interimar, Dumitru Robu, prin care s-a dispus începerea urmării penale pentru uzurparea puterii în stat de către membrii Guvernului Filip, care au refuzat să părăsească funcțiile în luna iunie, când a fost învestit Guvernul Sandu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!