Noul ministru al Justiției Fadei Nagacevschi se arată deranjat de întrebările adresate de jurnaliști și evită să dea răspunsuri.

Astăzi, după ședința Consiliului Superior al Procurorilor, ministrul a fost  întrebat dacă crede că democrații au uzurpat puterea în stat în luna iunie, când a fost învestit Guvernul Sandu. Fadei Nagacevschi a evitat să dea un răspuns, motivând că astăzi răspunde doar la întrebări ce țin de activitatea din Consiliul Superior al Procurorilor.

Nagacevschi a cerut o altă întrebare, iar după ce reportera TV8 a insistat, acesta le-a urat o zi bună jurnaliștilor și a plecat.

Menționăm că, astăzi, la Judecătoria sectorului Ciocana urma să fie analizat recursul membrilor Partidului Democrat împotriva ordonanței emise de procurorul general interimar, Dumitru Robu, prin care s-a dispus începerea urmării penale pentru uzurparea puterii în stat de către membrii Guvernului Filip, care au refuzat să părăsească funcțiile în luna iunie, când a fost învestit Guvernul Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!