Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

social

/DOC/ Magistrații din Kiev au anulat decizia de extrădare a lui Veaceslav Platon. Ce spun avocații și Procuratura

21 noiembrie 2019, ora 19:49
Distribuie:

Ordinul procurorului general al Ucrainei, care a dispus extrădarea lui Veaceslav Platon, a fost anulat. Decizia a fost luată de o judecătorie de la Kiev. Hotărârea magistraților a fost expediată la adresa redacției de către avocații omului de afaceri.

„Autoritățile din Ucraina ar putea solicita ca el să fie întors înapoi în țara vecină. Practic, prin aceasta se încetează și cauzele în privința lui”, a declarat pentru TV8 avocatul Ion Crețu.

De cealaltă parte, reprezentanții Procuraturii Generale au spus pentru zdg.md că în adresa instituției nu a fost expediat vreun act oficial semnat de autoritățile ucrainene privind anularea documentelor în cazul lui Veaceaslav Platon.

Amintim că omul de afaceri a fost condamnat la 25 de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Platon a fost extrădat din Ucraina în anul 2016 cu o cursă charter.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram