/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Filip i-a cerut lui Botnari să-și depună mandatul de parlamentar

21 noiembrie 2019, ora 22:18

Președintele Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, a declarat că a solicitat lui Constantin Botnari să-și depună mandatul de deputat. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„Eu nu l-am văzut de mult timp pe Constantin Botnari. Am discutat cu el la telefon și i-am solicitat să-și depună mandatul pentru că eu nu văd sensul existenței unui deputat care nu frecventează ședințele Parlamentului. Nu pot înțelege pentru ce se mai ține de acest mandat. Suntem o fracțiune, în Legislativ trebuie de muncit. Să obții un mandat de deputat și să nu vii în Parlament mi se pare incorect. El mi-a spus că se va gândi ce urmează să facă”, a declarat Pavel Filip.

Constantin Botnari lipsește de la ședințele Legislativului de când PDM a cedat puterea actualei guvernări. Anterior, Pavel Filip a spus că i se pare stranie lipsa lui Botnari în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram