Președintele Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, a declarat că a solicitat lui Constantin Botnari să-și depună mandatul de deputat. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„Eu nu l-am văzut de mult timp pe Constantin Botnari. Am discutat cu el la telefon și i-am solicitat să-și depună mandatul pentru că eu nu văd sensul existenței unui deputat care nu frecventează ședințele Parlamentului. Nu pot înțelege pentru ce se mai ține de acest mandat. Suntem o fracțiune, în Legislativ trebuie de muncit. Să obții un mandat de deputat și să nu vii în Parlament mi se pare incorect. El mi-a spus că se va gândi ce urmează să facă”, a declarat Pavel Filip.

Constantin Botnari lipsește de la ședințele Legislativului de când PDM a cedat puterea actualei guvernări. Anterior, Pavel Filip a spus că i se pare stranie lipsa lui Botnari în Parlament.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!