Război în Ucraina, ziua 92: Putin are o condiție, Rusia recunoaște probleme la exportul de gaz, iar Harkovul e bombardat

Sci-Tech&Media

Moțpan a prezentat documente care adeveresc că jurnalistele TV8, Natalia Morari, Angela Gonța și Mariana Rață ar fi fost interceptate

21 noiembrie 2019, ora 23:19
Distribuie:

Jurnalistele TV8, Natalia Morari, Angela Gonța și Mariana Rață ar fi fost interceptate și filate în perioada de guvernare a Partidului Democrat (PDM).

Despre aceasta s-a aflat cu ceva timp în urmă, după ce președintele Comisiei parlamentare Securitate și Ordine Publică, Chiril Moțpan, a prezentat documente care adeveresc acest fapt, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

Contactat de redacție, Chiril Moțpan nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii cu privire la acest caz. La scurt timp, moderatoarea emisiunii „Politica” de la TV8 a declarat că neapărat va lua legătura cu Moțpan pentru a controla dacă informațiile sunt veridice.

Redacția îi va contacta mâine și pe reprezentanții PDM pentru a le cere o reacție în acest caz.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram