/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Dodon s-a întrunit azi într-o ședință de șase ore cu Ceban, Greceanîi și Chicu. Despre ce au discutat

missing
23 noiembrie 2019, ora 19:15

Președintele Igor Dodon s-a întrunit azi într-o ședință cu președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, prim-ministrul Ion Chicu și primarul general al capitalei Ion Ceban. Timp de șase ore, aceștia au discutat despre „problemele din instituțiile pe care le conduc”.

În urma discuțiilor pot afirma cu certitudine că la conducerea ministerelor și a primăriei capitalei sunt oameni care știu ce au de făcut. Am mare încredere în ei și le voi acorda tot sprijinul necesar în continuare.

Împreună am identificat o serie de soluții pentru problemele cetățenilor, am convenit asupra modalității în care urmează să fie demarate mai multe proiecte sociale și economice, dar și asupra unui important proiect ce ține de modernizarea drumurilor. Luni dimineața, în cadrul întrunirii săptămînale cu speakerul și prim-ministru, vom finaliza aceste discuții prin elaborarea unui plan de acțiuni și vom oferi mai multe detalii”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram