Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

sport

Artur Ioniță, desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului

25 noiembrie 2019, ora 13:16
Distribuie:

Artur Ioniță a fost desemnat cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2019. Mijlocașul formației italiene Cagliari a câștigat acest trofeu pentru a doua oară, prima oară alegându-se cu acest titlu în 2014.

Artur Ioniță s-a format ca junior la Zimbru Chișinău. Sportivul s-a remarcat în mod special la Iskra Rîbnița, echipă de la care a ajuns la Naționala Moldovei, iar ulterior s-a transferat în Elveția.

În 2014 internaționalul moldovean a ajuns în Serie A, la Hellas Verona, de unde doi ani mai târziu trece la Cagliari pentru fabuloasa sumă de 4,5 milioane de euro, cifră record pentru fotbalul moldovenesc. De șase ani, Ioniță, în vârstă de 29 de ani, joacă în unul din cele mai tari campionate de fotbal din lume, Seria A, Italia.

Artur Ioniță a lipsit de la Gala Fotbalului, el având programat meci în campionatul Italiei, contra formației Lecce. Anunțat titular, acesta n-a jucat pentru că partida a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram