/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atenție! Mai multe avioane vor decola cu întârziere de pe aeroportul din Chișinău

missing
25 noiembrie 2019, ora 10:58

Mai multe curse avia operate pe Aeroportul Internațional Chișinău  și-au schimbat astăzi programul din cauza unei greve care se desfășoară în Italia.

Compania „Air Moldova” își anunță pasagerii că rutele din Chișinău spre Milano și invers vor întârzia. Astfel, cursa Chișinău-Milano, programată pentru ora 13:30 se va reține până la 16:10.

De asemenea, cursa Chișinău-Veneția a fost amânată cu două ore și avionul va decola la ora 16:15.

Angajații din Italia protestează față de politica economică anunțată de Guvernul de la Roma. Pe 25 octombrie, sindicatele au organizat o grevă generală, care a paralizat diferite servicii publice și private, din domeniile: transporturi, sănătate și educație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram