/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ceban și-a prezentat consilierii. Cine sunt aceștia

missing
25 noiembrie 2019, ora 10:05

Primarul general Ion Ceban și-a prezentat consilierii la ședința primărie. Acesta a precizat că va avea șapte consilieri, nu 18 cât s-a vehiculat în presă.

Primarul va avea șapte consilieri. Anterior a avut șase. Sunt viceprimarii, care vor avea câte doi consilieri (zece la număr) + secretarul, care are o persoană din acestea 18, plus doi asistenți”, a explicat Ceban.

Consilierii propuși de Ceban sunt:

Olga Ursu– responsabilă de domeniul finanțe și economie;

Natalia Ixari– responsabilă de relațiile cu publicul;

Elena Panuș – responsabilă de monitorizare și evaluare;

Ala Mîrza – responsabilă pentru relațiile externe și relațiile cu donatorii;

Tudor Gârbu – responsabil de domeniul serviciilor locativ comunale;

Alina Tabacari- responsabilă de agenda primarului.

Săptămâna viitoare urmează să mai fie prezentate alte persoane care vor fi responsabile de planificarea strategică și dezvoltare instituțională în domeniul IT, potrivit lui Ceban.

Ceea ce vă comunică acești oameni, vă comunic eu. Ceea ce le comunicați dumnevoastră, înseamnă că îmi comunicați mie”, a adăugat Ceban.

Vezi și:

Pretorii și vicepretorii, eliberați din funcție

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram