Primarul general Ion Ceban și-a prezentat consilierii la ședința primărie. Acesta a precizat că va avea șapte consilieri, nu 18 cât s-a vehiculat în presă.

Primarul va avea șapte consilieri. Anterior a avut șase. Sunt viceprimarii, care vor avea câte doi consilieri (zece la număr) + secretarul, care are o persoană din acestea 18, plus doi asistenți”, a explicat Ceban.

Consilierii propuși de Ceban sunt:

Olga Ursu– responsabilă de domeniul finanțe și economie;

Natalia Ixari– responsabilă de relațiile cu publicul;

Elena Panuș – responsabilă de monitorizare și evaluare;

Ala Mîrza – responsabilă pentru relațiile externe și relațiile cu donatorii;

Tudor Gârbu – responsabil de domeniul serviciilor locativ comunale;

Alina Tabacari- responsabilă de agenda primarului.

Săptămâna viitoare urmează să mai fie prezentate alte persoane care vor fi responsabile de planificarea strategică și dezvoltare instituțională în domeniul IT, potrivit lui Ceban.

Ceea ce vă comunică acești oameni, vă comunic eu. Ceea ce le comunicați dumnevoastră, înseamnă că îmi comunicați mie”, a adăugat Ceban.

Vezi și:

Pretorii și vicepretorii, eliberați din funcție

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!