Socialistul Valeriu Ciorici a fost ales astăzi președinte al Consiliului Raional Rezina cu votul a 16 consilieri socialiști, democrați și din Partidul „ȘOR”. 

Socialistul a mai deținut funcția de președinte al raionului Rezina în perioada 2003 – 2011, fiind pe atunci reprezentant al Partidului Comuniștilor.  Din 2011 până în 2013, el a ocupat fotoliul de vicepreședinte, potrivit impulstv.com.

Valeriu Ciorici a candidat la funcția de deputat la alegerile parlamentare din 24 februarie curent în circumscripția uninominală nr.13, orașul Rezina.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2018, el a ridicat lunar o pensie de 5 354 de lei  și a avut o indemnizație de 8.800 de lei de la Consiliul Raional.

Menționăm că fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Raional Rezina numără opt consilieri.

În prezent, în republică, funcția de președinte al Consiliului raional este deținută de 14 reprezentanți ai Partidului Socialiștilor (PSRM).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!