/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Un socialist a revenit în fotoliul de președinte al raionului Rezina

missing
25 noiembrie 2019, ora 17:29

Socialistul Valeriu Ciorici a fost ales astăzi președinte al Consiliului Raional Rezina cu votul a 16 consilieri socialiști, democrați și din Partidul „ȘOR”. 

Socialistul a mai deținut funcția de președinte al raionului Rezina în perioada 2003 – 2011, fiind pe atunci reprezentant al Partidului Comuniștilor.  Din 2011 până în 2013, el a ocupat fotoliul de vicepreședinte, potrivit impulstv.com.

Valeriu Ciorici a candidat la funcția de deputat la alegerile parlamentare din 24 februarie curent în circumscripția uninominală nr.13, orașul Rezina.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2018, el a ridicat lunar o pensie de 5 354 de lei  și a avut o indemnizație de 8.800 de lei de la Consiliul Raional.

Menționăm că fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Raional Rezina numără opt consilieri.

În prezent, în republică, funcția de președinte al Consiliului raional este deținută de 14 reprezentanți ai Partidului Socialiștilor (PSRM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram