Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă se vor desfășura în acest an în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) și în Scuarul Catedralei. Despre aceasta au anunțat autoritățile în cadrul unei ședințe la Guvern. 

În debutul ședinței, premierul Ion Chicu a menționat că: „Toate acțiunile componente ale sărbătorilor de iarnă trebuie să fie integrate într-un singur eveniment. Practica deficitului de comunicare dintre autorități, care determina realizarea a două sărbători separate, e bine să rămână în trecut”.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a susținut abordarea premierului și a solicitat suport în organizarea unei sărbători cât mai atractive pentru copii, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Amintim că, anul acesta, în centrul capitalei va fi un singur Pom de Crăciun. Astăzi, muncitorii au început deja să instaleze suportul pe care urmează a fi plasat bradul din PMAN.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!