Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

social

/FOTO. VIDEO/ Lucrările de instalare a Pomului de Crăciun au început la Chișinău

25 noiembrie 2019, ora 10:24
Distribuie:

În aceste clipe, în Piața Marii Adunări Naționale are loc instalarea pomului de Crăciun.

Din imagini se vede că muncitorii instalează suportul unde ulterior urmează să fie plasat bradul.

Nu se cunoaște deocamdată de unde va fi adus Pomul de Crăciun, cert este că anul acesta vom avea doar un singur pom de Crăciun.

„Astăzi vom avea o ședință la Guvern referitoare la sărbătorile de iarnă și vom avea un concept unic integrat, Guvernul, Primăria, agenții economici care sunt urmează să lucreze în această privință. O să avem sărbători frumoase și o să fim pregătiți. S-a pierdut un pic de timp, dar nu o să umblăm cu doi brazi. O să avem și pentru copii foarte multe activități”, a declarat Ion Ceban.

Deocamdată s-a format un grup de lucru între Guvern și primărie și se lucrează împreună. Cu detalii vom reveni curând”, ne-a spus purtătoare de cuvânt a primăriei Natalia Ixari.

În acest context, în cadrul ședinței primăriei primarul general le-a spus pretorilor de sectoare să amenajeze în fiecare sector câte „un mic târg”.

În contextul sărbătorilor de iarnă, rog toți pretorii sa aranjeze locuri în sectoare, să nu avem doare centrul Chișinăului unde pot veni oamenii la un brad, la un mic târg, la distracții pentru copii ca să nu se deplaseze în fiecare seară în centrul capitalei” a precizat Ceban.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram