În aceste clipe, în Piața Marii Adunări Naționale are loc instalarea pomului de Crăciun.

Din imagini se vede că muncitorii instalează suportul unde ulterior urmează să fie plasat bradul.

Nu se cunoaște deocamdată de unde va fi adus Pomul de Crăciun, cert este că anul acesta vom avea doar un singur pom de Crăciun.

„Astăzi vom avea o ședință la Guvern referitoare la sărbătorile de iarnă și vom avea un concept unic integrat, Guvernul, Primăria, agenții economici care sunt urmează să lucreze în această privință. O să avem sărbători frumoase și o să fim pregătiți. S-a pierdut un pic de timp, dar nu o să umblăm cu doi brazi. O să avem și pentru copii foarte multe activități”, a declarat Ion Ceban.

Deocamdată s-a format un grup de lucru între Guvern și primărie și se lucrează împreună. Cu detalii vom reveni curând”, ne-a spus purtătoare de cuvânt a primăriei Natalia Ixari.

În acest context, în cadrul ședinței primăriei primarul general le-a spus pretorilor de sectoare să amenajeze în fiecare sector câte „un mic târg”.

În contextul sărbătorilor de iarnă, rog toți pretorii sa aranjeze locuri în sectoare, să nu avem doare centrul Chișinăului unde pot veni oamenii la un brad, la un mic târg, la distracții pentru copii ca să nu se deplaseze în fiecare seară în centrul capitalei” a precizat Ceban.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!