/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Pretorii și vicepretorii, eliberați din funcție

25 noiembrie 2019, ora 09:30

Pretorii și vicepretorii sectoarelor capitalei au fost eliberați din funcție. Despre asta a anunțat primarul general Ion Ceban la ședința de astăzi a serviciilor Primăriei. 

Ceban a precizat că aceștia vor fi renumiți în funcție pe un termen de probă de trei luni.

Îi reconfirmăm în funcție pe trei luni de zile ca să vedem cum trece iarna, cum faceți față la toate aceste lucruri” a precizat primarul general.

Totodată, fostul pretor al sectorului Ciocana Galina Bostan și fostul pretor al sectorului Botanica Oleg Rățoi au fost demiși, chiar dacă au fost restabiliți în funcții de către instanța de judecată.

Am văzut că doamna Bostan și domnul Rățoi s-au restabilit prin instanța de judecată. Eu am semnat dispoziția de restabilire și tot astăzi vreau să semnăm dispoziția de eliberare”, a spus Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram