Pretorii și vicepretorii sectoarelor capitalei au fost eliberați din funcție. Despre asta a anunțat primarul general Ion Ceban la ședința de astăzi a serviciilor Primăriei. 

Ceban a precizat că aceștia vor fi renumiți în funcție pe un termen de probă de trei luni.

Îi reconfirmăm în funcție pe trei luni de zile ca să vedem cum trece iarna, cum faceți față la toate aceste lucruri” a precizat primarul general.

Totodată, fostul pretor al sectorului Ciocana Galina Bostan și fostul pretor al sectorului Botanica Oleg Rățoi au fost demiși, chiar dacă au fost restabiliți în funcții de către instanța de judecată.

Am văzut că doamna Bostan și domnul Rățoi s-au restabilit prin instanța de judecată. Eu am semnat dispoziția de restabilire și tot astăzi vreau să semnăm dispoziția de eliberare”, a spus Ceban.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!